Дистанційне навчання

Група № 24 "Кухар. Кондетер."
8.Приготування яєць смажених. Вимоги до якості. Відпуск.
9.Організація роботи в соусному відділенні, інструмент, інвентар, посуд. Робота із Збірником рецептур. Визначення проценту відходів, втрат.
10.Страви та гарніри з варених  та припущених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна та ін. Вимоги до якості. Відпуск.
11.Страви та гарніри з смажених і запечених овочів: картопля смажена основним способом з сирої та відварної.
12.Картопля смажена і фритюрі, картопля запечена та ін.
Відео- дистанційне виробниче навчання
Відео- дистанційне виробниче навчання 

Комментариев нет:

Отправить комментарий